Wij zijn landelijk op zoek naar nieuwe fotografen om ons team te versterken. Een inschrijving bij de KvK is niet verplicht om via ons te leveren, ook particulieren zijn van harte welkom.

Uitbreiden
Bij Keistadnieuws vinden we het belangrijk om onze fotografen genoeg mogelijkheden te bieden iets te verdienen aan hun foto's. Daarom hebben wij de vergoeding vastgesteld op 80% van het te factureren bedrag, je werkt bij ons op commissiebasis. Daarnaast zullen we bij een uitbreiding van het team in dialoog gaan met bestaande fotograaf in hetzelfde werkgebied, je kunt bij dekking zien of er al iemand actief is in jouw omgeving. Het heeft ten slot van rekening geen meerwaarde om met 4 fotografen bij dezelfde gebeurtenis te staan.

Beelden
Wij leveren niet alleen beeldmateriaal rondom incidenten, onze afnemers hebben ook interesse in andere beelden. Hieronder een aantal voorbeelden
Wat vragen wij?
Interesse
Heb je interesse om bij te verdienen als (pers)fotograaf of vragen dan kun je mailen (administratie@keistadnieuws.nl) of bellen (085 - 303 72 77).